پایان پنجمین جشنواره استانی دوبله و گویندگی گریش بانگ گراش

آیین پایانی پنجمین جشنواره استانی دوبله و گویندگی گریش بانگ گراش، در سینما فرهنگ گراش برگزار شد.

0 19

پنجمین جشنواره استانی دوبله و گویندگی گریش بانگ گراش، از صبح شنبه 29 بهمن‌ماه 1401 با برگزاری دو کارگاه رایگان برای علاقه‌مندان توسط دو تن از اساتید فن و اعضای هیات داوران در سینما فرهنگ گراش آغاز شد. استاد فرزان خانجانی افشار «کارگاه شیوه‌های نوین در گفتار» را ساعت ۸:۳۰ صبح برگزار کرد؛ و استاد مسعود فرخ‌زاده نیز «کارگاه لحن، قدرت، تاکید و مکث» را در ساعت ۱۰:۳۰ صبح. آیین پایانی این جشنوار، عصر شنبه نیز از ساعت ۱۶ تا ۱۹، بخش عمده‌ای از آثار پذیرفته شده در جشنواره گریش‌بانگ در چهار بخش رضوی؛ دوبله، گویندگی و تولیدات رادیویی در سینما فرهنگ پخش شد. آثار به صورت رندوم انتخاب شده بود و به علت کمبود وقت، پخش همه‌ی آثار امکان‌پذیر نشد.

آیین پایانی این جشنواره، 29 بهمن ماه سال جاری در سینما فرهنگ با حضور داوران، مجریان، شرکت کنندگان و علاقمندان به هنر دوبله و گویندگی، برگزار شد که با ایراد سخنانی از داوران، اعلام اسامی برگزیدگان این دوره از جشنواره و تجلیل از آنان، همراه بود.

محمد رستم‌پور، دبیر جشنواره پنجم گریش‌بانگ، برای خوش‌آمدگویی به روی صحنه رفت. او در سخنانی کوتاه گفت: ” افتخار من بود که دبیری پنجمین دوره را به عهده داشتم؛ و افتخار من است که در هر دوره‌ی جشنواره، دوستان خوش‌صدا و خوش‌برخوردی را از سراسر کشور پیدا می‌کنم.» او در گزارش کوتاهی از فعالیت دبیرخانه جشنواره گفت: «از یک ماه پیش دبیرخانه فعالیتش را آغاز کرد. یکی از سیاست‌های جشنواره از ابتدا این بوده است که حضور شرکت‌کننده‌ها در اختتامیه جشنواره الزامی است تا حداقل برای یک بار در سال دور هم جمع شویم و کارگاه‌ها و جلسات نقد و بررسی شرکت کنیم تا باعث پیشرفت خودمان شود.”

ابتدا برگزیدگان در سه بخش استانی، یعنی گویندگی و دوبله و تولیدات رادیویی معرفی شدند.

در بخش گویندگی استانی، برندگان تندیس و هدیه نقدی این بخش هر سه از شیراز بودند: نفر سوم، نجمه دهقان؛ نفر دوم، نرجس کارآمد؛ و نفر اول، سحر تندرو.

در بخش بخش دوبله استانی، یش از معرفی نفرات برگزیده، هیات داوران یک جایزه‌ی ویژه به زینب پورشمسی، شرکت‌کننده‌ی شش‌ساله جشنواره اهدا کردند. در این بخش، نرجس کارآمد از شیراز نفر سوم؛ حسام‌الدین پردیخت از خنج نفر دوم؛ و هستی غلامی از شیراز نفر اول معرفی شدند.

در بخش پادکست استانی، سه نفر برگزیده شده بودند: برندگان این بخش به این ترتیب معرفی شدند: نفر سوم، مینا خرم‌پی از گراش؛ نفر دوم، بتول نادرپور از گراش؛ و نفر اول، سودابه گلشن از جهرم.

بخش کشوری جشنواره، ویژه‌ی تولیدات رضوی، سه زیرشاخه داشت: متن ادبی رضوی، نمایش رادیویی رضوی و شعر، دکلمه و دلنوشته رضوی. در این بخش، ساناز فزونی، شرکت‌کننده‌ی خردسال جشنواره، و درسا شبانکار شایسته تقدیر شناخته شدند. برگزیدگان بخش‌های مختلف تولیدات رضوی نیز به این ترتیب معرفی شدند: در بخش متن ادبی رضوی، بتول نادرپور از گراش؛ در بخش شعر و دلنوشته، امیرحسین جمالی از لار؛ و در بخش متن ادبی، علی دباغ از دزفول.

تجلیل از هیات داوران و گرفتن عکس یادگاری، بخش‌های پایانی پنجمین جشنواره دوبله و تولیدات رادیویی گریش‌بانگ بود.

 

 

 

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پنج × چهار =