آیت اله شاکری فر ، رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان ممسنی گفت فعالیت جهادگونه حوزه های علمیه ممسنی در همه عرصه از دوران دفاع مقدس ، کرونا و زلزله و … سند افتخاری برای شهرستان است.

آیت الله شاکری فر، فعالیت حوزه علمیه امام صادق علیه السلام را در دوران دفاع مقدس بسیار اثر گذار بیان کرد و گفت تنها حوزه علمیه در سطح کشور هستیم که همه طلبه ها و روحانیون همه با هم به ندای امام راحل لبیک گفته و وارد میدان های نبرد شدیم و حدود ۴۰ درصد از روحانیان این حوزه به فیض  شهادت نائل شده اند و هشت درصد هم به اسارت درآمدند و اکثرا هم جانباز هستند که این سند افتخاری برای این شهرستان و حوزه علمیه بود.

0 137

به گزارش روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ممسنی چهارمین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان با حضور مدیر حوزه های علمیه برادران استان فارس ؛حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا استوار میمندی برگزار گردید.
آیت الله شاکری فر امام جمعه و رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان ممسنی ضمن تقدیر و تشکر از حضور الاسلام و المسلمین حاج آقا استوار میمندی مدیر حوزه های علمیه برادران استان فارس گفت و برای همه واضح و آشکار است که فعالیت حوزه علمیه از زمان رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم و امام علی و ائمه معصومین علیه السلام فعالیت داشته اند. و اظهار داشتند اوج فعالیت ها در اواخر دوران امامت امام باقر علیه السلام و دوران امام جعفر صادق علیه السلام است که بنیانگذار مذهب جعفری است و در آن دوران شرایط فرهنگی و اجتماعی فضای شادی و نشاط را برای شیعه رقم زد و امام صادق علیه السلام بیش از ۴۰ هزار شاگرد تربیت نموده اند که بسیاری از آنها در مذاهب اهل سنت از عالمان و اندیشمندان بودند.
امام جمعه شهرستان، رسالت نشر فرهنگ علوی و فقه شیعه را در عصر غیبت به عهده حوزه های علمیه بیان کرد و گفت حوزه های علمیه نجف و غیره و از حوزه های فعال بودند و ثمره آن تربیت شاگردان بسیاری است و کم‌کم شهر قم در احیای این سنت رسول الله (ص) پیشگام گردید و اکنون این شهر ،قطب علوم اهل بیت علیه السلام در ایران و جهان است و بیش از ۸۰ کشور جهان ،عاشقان علوم دینی را جهت تربیت به  شهر قم می فرستند و شخصیت هایی همچون سید حسن نصرالله، شیخ ابراهیم زکزاکی و غیره و ماحصل تربیت حوزه های علمیه قم هست.
آیت الله شاکری فر ریاست شورای فرهنگ عمومی شهرستان در خصوص فعالیت حوزه علمیه ممسنی گفت حدود ۴۰۰ سال پیش عالمان و مجتهدانی از دیار ممسنی فعالیت می نموده اند که زبانزد عام و خاص بودند با توجه به اینکه این مسئله امروز مورد توجه جامعه نیست و استقبال از حوزه های علمیه اندک است باید آسیب شناسی گردد.
امام جمعه شهرستان ایده تشکیل حوزه علمیه را توسط شخصیت علمی به نام سید اسدالله مدنی بیان کردند و گفتند از زمانی که ایشان به شهر ما تبعید شدند به دلیل وجود پیش زمینه ای که از عالمان و اندیشمندان دیار خویش داشتند ، استقبال خوبی گردید و راه گسترش حوزه علمیه و ایده آن شکل گرفت اما به صورت عملی محقق نگردید و در دیدار عالمان ممسنی در مدرسه فیضیه با امام خمینی در سال ۴۲ ، دستور تاسیس حوزه علمیه توسط امام راحل(ره) صادر گردید و اکنون این حوزه ها فعالیت هایی تاثیر گذار دارند و همیشه در کنار مردم برای رفع مشکلات حرکت می نمایند.
آیت الله شاکری فر، فعالیت حوزه علمیه امام صادق علیه السلام را در دوران دفاع مقدس بسیار اثر گذار بیان کرد و گفت تنها حوزه علمیه در سطح کشور هستیم که همه طلبه ها و روحانیون همه با هم به ندای امام راحل لبیک گفته و وارد میدان های نبرد شدیم و حدود ۴۰ درصد از روحانیان این حوزه به فیض  شهادت نائل شده اند و هشت درصد هم به اسارت درآمدند و اکثرا هم جانباز هستند که این سند افتخاری برای این شهرستان و حوزه علمیه بود.
رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان ،فعالیت حوزه علمیه در بحث کرونا را فعالیتی جهادگونه بیان کرد و گفت وقتی اولین فوتی کرونا را اعلام کردند هیچکس حتی اقوام آن میت هم حاضر به نزدیکی باجسد نگردید و از فاصله حدود حداقل ۵۰ متر و آن طرف تر گریه و زاری می نمودندتا اینکه برادران و خواهران طلبه حوزه های علمیه ممسنی به میدان آمدند و کار دفن و غسل این افراد فوت شده از کرونا را برعهده گرفتند و در این مرحله باز هم سند افتخاری به نام خود رقم زدند.
آیت الله شاکری فر ، فعالیت حوزه علمیه در بحث زلزله سی سخت را  واقعا مثال زدنی و جهاد گونه بیان کرد و گفت گروه جهادی حوزه علمیه بیش از همه گروه های جهادی کشور و حتی استان کهگیلویه و بویراحمد حضور پیدا کردند و در  سه مرحله فعالیت چشمگیری داشتند که جای تقدیر و تشکر از همه عزیزان دارید.
امام جمعه شهرستان ، استقبال از حوزه های علمیه را متاسفانه چندان مناسب بیان ندانست و گفت خیلی از روستاهای این شهرستان بدون مسجد است و و خیلی از مساجد هم بدون مبلغ است  و مساجد در شهر پراکنده و حتی فاصله مساجد در شهر نسبت به همدیگر بسیار زیاد است و اکثرا فاقد پیوست فرهنگی هستند.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

17 − 14 =